21/11/11

Μαθαίνουμε Αγγλικά .. παίζονταςΜε αυτό το video ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της αδελφοποίησης    P.A.L.E   και συνεχίζουμε..

πηγές: μουσική:Carter Burwell,Twilight 

18/11/11

μαζί.. με την ActionAidhellasνα ένα δυνατό συναίσθημα: να δρας ως μέρος ενός συνόλου

14/11/11

e-twinning conference in Berlin 2011Ένα ενδιαφέρον 3ήμερο για την ανάπτυξη των έργων e-twinnings επικεντρωμένο στην εκπαίδευση των διευθυντών σχολείων, αναγνωρίζοντας τον ρόλο-κλειδί που μπορούν να έχουν και να οδηγήσουν ολόκληρη την σχολική τους κοινότητα με επιτυχία στις πολλαπλές προκλήσεις του 21 αιώνα. Η Anne Gilleran στο χώρο της παιδαγωγικής ενσυναίσθησης, ο Karl Hopwood στην υποστήριξη της Ασφαλούς διαδικτυακής διαχείρισης των έργων και ο Kevin McCabe χαρισματικός Διευθυντής σχολείου, ήταν μερικά από τα highlights της διοργάνωσης μαζί με τις ουσιαστικές και άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα μεσοδιαστήματα των συνεδριάσεων.

ΥΓ.. Το ενωμένο Βερολίνο 20 χρόνια τώρα, είναι μια πολυπολιτισμική πόλη σε μια συνεχή ανακατασκευή που τείνει να τα έχει σχεδόν όλα..

πηγές: μουσική: Tchaikovsky - The Nutcracker_ VIII

8/11/11

από το στάρι ... στο ψωμίΗ νέα Άννα του σχολείου μας μαζί με τα παιδιά, ανέπτυξαν ένα δημιουργικό κ νόστιμο:-) διαθεματικό σχέδιο εργασίας για το ψωμί..
Οι μαθητές μας έψαξαν, ανακάλυψαν,κατανόησαν,κατέγραψαν, συνάντησαν, συζήτησαν,δημιούργησαν ώστε να ολοκληρώσουν την ενότητα που επέλεξαν να ασχοληθούν.

2004: Αγωγή Υγείας

1/11/11

2 εθνικά βραβεία e-twinning για ACT-IN-ARTΤο έργο που συντονίσαμε πέρσι ACT-IN-ART πήρε 2 πρώτα εθνικά βραβεία στην Πορτογαλία και στην Λετονία..

Γονείς & ΣχολείοΜε τα παιδιά τους φύτεψαν λουλούδια για την αισθητική αναβάθμιση του χώρου..
Μεταξύ τους συντονίστηκαν και άλλαξαν μοκέτες και κουρτίνες εντός..
Σχολείο - Γονείς : Αρμονία..πηγές: μουσική: Μ. Χατζιδάκις: άστρος της Ανατολής